Welkom op de e-Bug website voor leerkrachten!

e-Bug is een gratis onderwijspakket dat klas- en thuisactiviteiten biedt en dat de lessen over micro-organismen en de verspreiding, preventie en behandeling van infecties leuk en toegankelijk maakt voor alle leerlingen.

Op de pagina's voor leerkrachten vind je gedetailleerde lesplannen / werkbladen voor de leerlingen / extra activiteiten / animaties (In Engels) / demonstraties van activiteiten (in Engels) / PowerPoint-presentaties (in Engels) als hulpmiddel voor de moeilijkere aspecten van microbiologie.

De pagina's voor leerlingen uit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs vormen een aanvulling op het materiaal voor leerkrachten door onlinespelletjes, herhalingspagina's en nog veel meer aan te bieden om de leerervaring thuis voort te zetten.

 

 

 

 

 

border border
border

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again