Üdvözöljük az e-Bug tanároknak szóló oldalán!

Az e-Bug egy ingyenesen elérhető oktatási segédanyag, amely mind a tanórai oktatásban, mind otthon használható. Az e-Bug játékos formában vezeti be a kisebb és nagyobb gyerekeket a mikroorganizmusok világába, megismerteti őket a kórokozók és fertőző betegségek jellemzőivel valamint megelőzésük és kezelésük lehetőségeivel.

A tanári oldal fejezeteiben olyan anyagokat talál, amelyek segítenek az olykor nem is olyan egyszerű mikrobiológiai ismeretek átadásában: részletes óravázlatokat, szórakoztató formában megírt tanulói feladatlapokat, kiegészítő tevékenységek leírását, animációkat, feladatbemutatókat és MS PowerPoint formátumú prezentációkat.

Az óravázlatokat, feladatokat, játékokat úgy terveztük, hogy kiegészítsék a nemzeti alaptantervet. A kis- és nagy iskolásoknak szóló honlapon található játékok, ismétlési segédletek és egyéb olvasnivalók pedig összhangban állnak a tanári anyagokkal, hogy a gyerekek otthon is folytathassák a játszva tanulást.

 

 

 

border border
border

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again