Добре дошли на e-Bug учители област

e-Bug е безплатен образователен ресурс за ползване в клас и у дома, той превръща в забавление ученето за микроорганизми, за разпространението, превенцията и лечението на инфекции и го прави достъпно за всички ученици.

В тези раздели за учителя ще намерите /подробни планове на уроци /забавни работни материали за ученици /допълнителни дейности /анимации /демонстрации на дейности /презентации в MS PowerPoint, които ще ви помогнат с по-трудните аспекти от микробиологията.

Всички дейности и планове са предвидени да допълват националния учебен план. Страниците за ученици от долен и горен курс допълват ресурсите за учители, като предоставят онлайн игри, страници за преговор и много други, за да се продължи обучението и от вкъщи.

 

 

 

border border
border

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again